Популяризиране на онлайн бизнес чрез статии в сайт – ключ към успеха

Има много фактори, които влияят върху класирането на уеб ресурсите от търсачките. Те могат да бъдат разделени условно на вътрешни и външни.

Вътрешни фактори

  • На първо място качественото съдържание на сайта. Писането на текстове доверете на професионалист, доказан копирайтър, ако искате сайтът ви да бъде обичан от търсачките и потребителите. Пълнежът, който се продава като текст за сайт на цени 1 лев не само, че няма да помогне на сайта ви, но и ще му нанесе огромни вреди.
  • Актуалност на предлаганата информация.
  • Грамотна оптимизация на съдържанието по необходимите заявки.
  • Умело поставяне и разпределяне на вътрешни връзки.

Външни фактори

Основно се отнасят до „статус“ и доверие, авторитетност на ресурса, изразяващ се в брой външни линкове, водещи към сайта. При това от голямо значение е не само количеството, но и качеството на препращащите ресурси (сайтове), както и естествеността на получените в такива случаи връзки.

В съответствие с това разделение, оптимизацията за популяризиране може да бъде вътрешна (по-често се нарича просто оптимизация) и външна. До съвсем скоро най-популярният метод за оптимизация на уеб сайтове беше покупката на постоянните връзки към външни ресурси чрез директно сътрудничество между уебмастъри. Но с развитието на търсачките този начин започна да носи повече вреда, отколкото полза: търсачки причисляват връзки, получени по този начин за спам и ресурсът ви може да отиде направо в „черен списък“. Ето защо, популяризиране, класиране на сайт с помощта на статии става към днешна дата все по-популярен и актуален способ за външно популяризиране.

Как работи?

Схемата е проста: в зависимост от тематиката на вашия сайт, се пише поредица от статии (количеството им е ограничено единствено от вашия бюджет), в текста на които се разполагат ключови думи и връзки към вашият ресурс. След това тези статии се публикуват на подходящите места, линковете се индексират от търсачките и класирането на вашия сайт по този начин се повишава. Печелившата разлика от този метод на популяризиране е, че връзките в текста, статията изглеждат естествено: те са заобиколени от тематично уникално съдържание, богато (но не и пренаситено) с ключови думи. А всички ние знаем, че търсачките обичат уникални текстове и с какво доверие се отнасят към връзките в тях.

Най-често статиите се публикуват в сайтовете завинаги. Тоест – публикувайки своя статия, вие плащате само веднъж, но във времето тя продължава да работи за вас, придавайки тежест на вашия сайт и повишавайки неговия рейтинг и позиция.

Разбира се, няма да навреди продължаващо увеличаване на линк базата на оптимизирания сайт – търсачките много обичат актуална, свежа информация, така че новите връзки се възприемат от тях с отворени обятия.

Привидната сложност и високата цена на популяризиране на сайт с помощта на статии изцяло се отплаща с гореописаните положителни ефекти.

Популяризиране чрез статии – това е „бяло“, естествено оптимизиране, без риск да попаднат в бан, без надплащане, но пък с несъмнено висока ефективност.

WebАвтор разполага с водещи специалисти (копирайтъри) по външно популяризиране на уеб сайтове с помощта на качествени статии и оптимизирани текстове с високи показатели на ангажираност и ефективност. След възлагане на вашата поръчка, опитен копирайтър според вашите желания и бюджет, ще състави и препоръча подходящ текст.

Професионален копирайтър ще напише уникални текстове, интересни за потребителите и оптимизирани за нуждите на търсачките, които след това ще бъдат класирани на високи места по показателите на търсачките.

WebАвтор е надежден, доказал се партньор с огромен опит, чудесно портфолио и многобройни препоръки от доволни клиенти.

Поръчайте сега рекламна статия, работещ текст, съдържание за сайт, за да получите без усилия и притеснения ефективно и бързо популяризиране на вашия сайт.

Webavtor
Когато хобито се превърне в любимата работа.